Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Vrijstaand bad CAPRI ovaal massief oppervlak 160×75

Vanaf 1,899.00 - inclusief BTW

afmetingen: 160 cm lang x 75 cm breed x 48 cm hoog

Materiaal: Vast oppervlak

Kleur: Mat wit of elke RAL-kleur naar keuze.

SKU ban-005 Category

Beschrijving

De badkamers met vrijstaande badkuipen zijn zeer aantrekkelijk en verfijnd. Afhankelijk van het bad dat je kiest, de kranen en de decoratie kun je een vintage, Scandinavische, industriële of minimalistische badkamer creëren. Jij kiest!

Het ovale CAPRI vrijstaande bad in solid surface is een resistent, duurzaam model, eenvoudig schoon te maken, te installeren en met een antibacterieel oppervlak.

Afhankelijk van hoe je de kranen of de rest van de elementen kiest, geef je de badkamer een of andere stijl.

Uiteraard is dit bad te plaatsen 160 cm lang x 75 cm breed x 48 cm hoog je hebt een grote badkamer nodig.
Wij adviseren u om, als uw badkamer een raam heeft, deze net onder het bad te plaatsen. Je zult zien hoeveel plezier en hoeveel licht hij krijgt!

Het massieve oppervlak is een materiaal dat warm aanvoelt, niet poreus is en zeer goed bestand is tegen schokken.. Hij is duurder dan andere, daarom kost het bad iets meer dan 1600 euro.

Dit is echter een prima investering en u kunt deze bij CETELEM in termijnen betalen als u dit niet op uw betaalrekening wilt merken.

Vrijstaande badkuipen zijn ergonomisch en hebben, afhankelijk van het model, rechte of gebogen lijnen. Ze zijn niet verzonken en pronken met trots met hun hele silhouet.

Ze zijn zeer verfijnd en je kunt ze combineren met aan de muur gemonteerde, op de vloer gemonteerde of ingebouwde badkranen, zoals u verkiest. Er zijn veel soorten kranen voor deze vrijstaande badkuipen en vormen zo het hoogtepunt van onze favoriete decoratie.

Dit badkuipmodel bevat een sifon en klik-klakklep, maar niet de kraan, die u ook op onze website kunt kopen.

Zoals altijd op voorraad, het ovale vrijstaande solid surface-bad Salma U ontvangt deze binnen maximaal vijf werkdagen. Heerlijk om er zo snel mogelijk van te kunnen genieten!

De afwerking van het bad kan in mat wit zijn of in een kleur naar keuze uit de RAL-kaart.

STONACRIL-SELECTIE Het is een stevig oppervlak bestaande uit 1/3 gemodificeerde acrylhars en 2/3 delen aluminiumtrihydroxide (ATH). Het is een “solid surface”-bestendig, duurzaam en voelt zeer aangenaam aan. Een materiaal dat door de hele massa dezelfde structuur en dezelfde kleur heeft, dat wil zeggen dat elke schade aan het oppervlak gemakkelijk kan worden gerepareerd. Bovendien voorkomt het oppervlak zonder poriën en zonder voegen het ontstaan ​​van schimmel en vocht. Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van werkbladen voor badkamers en keukens, maar ook bij de vervaardiging van meubels, receptiebalies, enz.

Stonacril is een ecologisch materiaal, omdat het 100% recyclebaar is.

TOUGH

Door zijn minerale samenstelling, 2/3 delen ATH en een laag percentage zeer resistente harsen, biedt STONACRIL een hoge thermische weerstand, evenals tegen schokken en krassen.

REPAREERBAAR

STONACRIL is een homogeen materiaal. Het heeft dezelfde structuur en dezelfde kleur door de hele massa heen. Eventuele schade kan eenvoudig worden gerepareerd

HYGIËNISCH

De oppervlakken zonder voegen en zonder poriën voorkomen het ontstaan ​​van schimmel en vocht. Het is antibacterieel.

RECYCLEERBAAR

STONACRIL is een 100% ecologisch materiaal.Elk product gemaakt van stonacril kan worden verwerkt om opnieuw te worden gebruikt.

VORMBAAR

STONACRIL kan worden bewerkt met een mal door middel van gieten, thermovormen… enz., wat een grote vrijheid biedt bij het ontwerp van elk onderdeel.

VERLICHTING

Met verschillende diktes STONACRIL PLUS is het mogelijk om met licht te spelen en omgevingen met tegenlicht te creëren.

UV-WEERSTAND

STONACRIL PLUS is geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat het een hoge weerstand biedt tegen ultraviolette straling.

LICHT

Ondanks dat het een resistent en duurzaam materiaal is, biedt het lage gewicht een groot voordeel bij het hanteren en ontwerpen van onderdelen, vergeleken met andere materialen.

Gewicht N/B
Kleur wastafel

Kleuren, Wit

Merk

Varobath

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrijstaand bad CAPRI ovaal massief oppervlak 160×75” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?