Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

COUVE ovaal vrijstaand bad met massief oppervlak 158×86 cm

Vanaf 2,169.00 - inclusief BTW

afmetingen: 158 cm lang x 86 cm breed x 58 cm hoog

Materiaal: Vast oppervlak

Kleur: Matwit of kleur naar keuze uit RAL-kaart.

SKU ban-003 Category

Beschrijving

  • Het voordeel van dit vrijstaand COUVE-bad met massief oppervlak is dat het aan de buitenkant ovaal, elegant en retro is, maar de achterkant is recht en raakt dus volledig de muur.
  • Op die manier vierkante meters kunnen beter worden gebruikt van de badkamer en er wordt geen hoek verspild. Is dat niet cool?
  • Een praktisch ontwerp en zeer eigentijdse afwerking. Het vaste oppervlak is een mengsel van hoogwaardige harsen en minerale vulstoffen, waardoor homogene, niet-poreuze vaste stoffen ontstaan.
  • Het resultaat is dus een antibacterieel, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen oppervlak, naast een product met een grote hardheid. Het uiterlijk van badkuipen, schalen of werkbladen met een massief oppervlak is dat wel mat, wit, zeer verfijnd.
  • U zult zien hoe elegant het COUVE vrijstaande bad in uw badkamer staat. Het is vooral Ontworpen voor inbouw- of wandmontagekranen.
  • Dit niet-inbouwbad heeft de volgende afmetingen: 158 cm lang x 86 cm breed x 58 cm hoog. Ze kunnen niet worden gewijzigd. Omdat het een standaardproduct is, wordt het snel geleverd, binnen maximaal 3, 4 of 5 dagen.
  • Als het je te duur lijkt, kun je het bijbetalen 3, 6 of 12 termijnen met CETELEM. Als de bezorging op het schiereiland plaatsvindt, betaalt u bovendien niet voor transport.
  • Het COUVE vrijstaande bad in mat wit effen oppervlak Inclusief sifon met overloop maar niet de kranen. Deze zul je apart moeten aanschaffen. Mooie en zeer actuele kranen vindt u in onze catalogus.
  • De badkuipen kunnen worden vervaardigd in het wit of in elke gewenste kleur uit de RAL-kaart.
  • Er is ook een vrijstaand bad. klik-klakventiel in chroomkleur. Als je een matzwarte kraan gaat kopen, raden wij je aan een aftapkraan van dezelfde kleur te kopen. Het zal beter worden!

STONACRIL-SELECTIE Het is een stevig oppervlak bestaande uit 1/3 gemodificeerde acrylhars en 2/3 delen aluminiumtrihydroxide (ATH). Het is een “solid surface”-bestendig, duurzaam en voelt zeer aangenaam aan. Een materiaal dat door de hele massa dezelfde structuur en dezelfde kleur heeft, dat wil zeggen dat elke schade aan het oppervlak gemakkelijk kan worden gerepareerd. Bovendien voorkomt het oppervlak zonder poriën en zonder voegen het ontstaan ​​van schimmel en vocht. Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van werkbladen voor badkamers en keukens, maar ook bij de vervaardiging van meubels, receptiebalies, enz.

Stonacril is een ecologisch materiaal, omdat het 100% recyclebaar is.

TOUGH

Door zijn minerale samenstelling, 2/3 delen ATH en een laag percentage zeer resistente harsen, biedt STONACRIL een hoge thermische weerstand, evenals tegen schokken en krassen.

REPAREERBAAR

STONACRIL is een homogeen materiaal. Het heeft dezelfde structuur en dezelfde kleur door de hele massa heen. Eventuele schade kan eenvoudig worden gerepareerd

HYGIËNISCH

De oppervlakken zonder voegen en zonder poriën voorkomen het ontstaan ​​van schimmel en vocht. Het is antibacterieel.

RECYCLEERBAAR

STONACRIL is een 100% ecologisch materiaal.Elk product gemaakt van stonacril kan worden verwerkt om opnieuw te worden gebruikt.

VORMBAAR

STONACRIL kan worden bewerkt met een mal door middel van gieten, thermovormen… enz., wat een grote vrijheid biedt bij het ontwerp van elk onderdeel.

VERLICHTING

Met verschillende diktes STONACRIL PLUS is het mogelijk om met licht te spelen en omgevingen met tegenlicht te creëren.

UV-WEERSTAND

STONACRIL PLUS is geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat het een hoge weerstand biedt tegen ultraviolette straling.

LICHT

Ondanks dat het een resistent en duurzaam materiaal is, biedt het lage gewicht een groot voordeel bij het hanteren en ontwerpen van onderdelen, vergeleken met andere materialen.

Gewicht N/B
Kleur wastafel

Kleuren, Wit

Merk

Varobath

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “COUVE ovaal vrijstaand bad met massief oppervlak 158×86 cm” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?