Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

CLOE ovaal vrijstaand bad met massief oppervlak 158×77 cm

Vanaf 2,049.00 - inclusief BTW

afmetingen: 158 cm lang x 77 cm breed x 59.4 cm hoog

Materiaal: Vast oppervlak

Kleur: Mat wit of kleur naar keuze.

SKU ban-001 Category

Beschrijving

  • De ovale vrijstaande badkuip met massief oppervlak CLOE is een van de meest geprezen modellen van ons badkuipenmerk. Met een uitstraling tussen vintage en futuristisch, Het heeft fijne randen, een delicater uiterlijk.
  • Maar niets is minder waar Solid Surface is een van de meest robuuste en duurzame bouwmaterialen. Het uiterlijk is onveranderlijk en de afwerking is niet erg poreus. In tegenstelling tot steen reinigt het uitstekend en is het altijd antibacterieel.
  • Bovendien voelt het warm aan en behoudt de warmte van het water beter tijdens het baden. Niets is zo vervelend als het water koud wordt kort nadat u in bad bent gestapt…
  • Het CLOE ovale vrijstaande bad met massief oppervlak wordt slechts in een paar maten verkocht. Als ze bij uw badkamer passen en bij wat u zoekt, dan is dat prima, aarzel dan niet. Afmetingen 158 cm lang x 77 cm breed x 59,4 cm hoog.
  • Het product bevat de verchroomde klik-klak aftapkraan en de sifon zonder overloop. Dat geldt niet voor de kranen, die je op onze website kunt kiezen uit vloer of wand.
  • Nu kun je creëren een echte droombadkamer, zo aangenaam als die van een spa of een hotel. Het CLOE vrijstaande bad kost 1749 euro, maar u kunt de betaling desgewenst delen met CETELEM.
  • De levering is supersnel: 3-5 werkdagen. We sturen het gratis naar u toe naar elk punt op het schiereiland.
  • De afwerking kan matwit zijn of elke kleur uit de RAL-kaart waaruit u kunt kiezen.

Naast de warmte, hardheid en hygiëne hebben solid-surface-badkuipen andere voordelen:

  • Ze zijn eenvoudig te installeren en te repareren.
  • Het is een grondstof van hoge kwaliteit.
  • Makkelijk te vervoeren, ze zijn niet zo zwaar.

STONACRIL-SELECTIE Het is een stevig oppervlak bestaande uit 1/3 gemodificeerde acrylhars en 2/3 delen aluminiumtrihydroxide (ATH). Het is een “solid surface”-bestendig, duurzaam en voelt zeer aangenaam aan. Een materiaal dat door de hele massa dezelfde structuur en dezelfde kleur heeft, dat wil zeggen dat elke schade aan het oppervlak gemakkelijk kan worden gerepareerd. Bovendien voorkomt het oppervlak zonder poriën en zonder voegen het ontstaan ​​van schimmel en vocht. Het wordt gebruikt bij de vervaardiging van werkbladen voor badkamers en keukens, maar ook bij de vervaardiging van meubels, receptiebalies, enz.

Stonacril is een ecologisch materiaal, omdat het 100% recyclebaar is.

TOUGH

Door zijn minerale samenstelling, 2/3 delen ATH en een laag percentage zeer resistente harsen, biedt STONACRIL een hoge thermische weerstand, evenals tegen schokken en krassen.

REPAREERBAAR

STONACRIL is een homogeen materiaal. Het heeft dezelfde structuur en dezelfde kleur door de hele massa heen. Eventuele schade kan eenvoudig worden gerepareerd

HYGIËNISCH

De oppervlakken zonder voegen en zonder poriën voorkomen het ontstaan ​​van schimmel en vocht. Het is antibacterieel.

RECYCLEERBAAR

STONACRIL is een 100% ecologisch materiaal.Elk product gemaakt van stonacril kan worden verwerkt om opnieuw te worden gebruikt.

VORMBAAR

STONACRIL kan worden bewerkt met een mal door middel van gieten, thermovormen… enz., wat een grote vrijheid biedt bij het ontwerp van elk onderdeel.

VERLICHTING

Met verschillende diktes STONACRIL PLUS is het mogelijk om met licht te spelen en omgevingen met tegenlicht te creëren.

UV-WEERSTAND

STONACRIL PLUS is geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat het een hoge weerstand biedt tegen ultraviolette straling.

LICHT

Ondanks dat het een resistent en duurzaam materiaal is, biedt het lage gewicht een groot voordeel bij het hanteren en ontwerpen van onderdelen, vergeleken met andere materialen.

Gewicht N/B
Kleur wastafel

Kleuren, Wit

Merk

Varobath

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CLOE ovaal vrijstaand bad met massief oppervlak 158×77 cm” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?