Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Geborsteld gouden klik-klakventiel [ VAROBATH ]

52.99 - inclusief BTW

Ventieleigenschappen:
Materiaal: Messing
Afwerking: geborsteld goud
Open-/sluitsysteem gegarandeerd voor cycli van 20.000 keer gebruik
1 1/4 onderdraad
De drukknop heeft een diameter van 6.6 cm
Grote duurzaamheid dankzij het antikalksysteem, verlengt de levensduur van de klep door kalkaanslag en de negatieve effecten ervan op het onderdeel en de installatie in het algemeen te voorkomen
Snel en eenvoudig montagesysteem
Click-clack-afvoer: Click-clack-kleppen openen en sluiten door erop te drukken. Hun innovatie, ontwerp en comfort zorgen ervoor dat ze kettingafvoeren vervangen.
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0002 Categories ,

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Ventieleigenschappen:
Materiaal: Messing Afwerking: Geborsteld goud Open-/sluitsysteem gegarandeerd voor cycli van 20.000 keer gebruik 1 1/4 onderdraad De drukknop heeft een diameter van 6.6 cm Grote duurzaamheid dankzij het antikalksysteem verlengt de levensduur van de klep door kalkaanslag te voorkomen ophopingen en de effecten ervan Minpunten over het stuk en de installatie in het algemeenEenvoudig en snel montagesysteemKlik-klak-afvoer: Klik-klak-kleppen openen en sluiten wanneer u erop drukt. Dankzij de innovatie, het ontwerp en het comfort vervangen ze kettingafvoeren.IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, waarbij elke fabricagefout wordt gedekt die zich manifesteert tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Kleur

Goud geborsteld

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Geborsteld gouden klik-klakventiel [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?