Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Liverpool wastafelkraan [ VAROBATH ]

103.21 - inclusief BTW

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: Messing
Afwerking: Chroom
Lengte: 1843 cm.
Lengte: 163 cm
Rechte en platte uitloop
Het bevat een keramische cartridge van 35 mm voor een grotere nauwkeurigheid in de waterstroom en temperatuur.
Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die het ons dankzij hun flexibiliteit gemakkelijk maken om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen te vermijden en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf te kunnen transporteren.
LIVERPOOL-serie: DE MEEST GEVOELIGE DOUCHE DAN OOIT. Wanneer betekenis iets essentieels wordt voor je leven, wanneer je stijl als iets persoonlijks en persoonlijks ervaart. Stijlvolle en unieke lijnen voor uw huis. Klik hier om meer producten in deze serie te zien -> LIVERPOOL-SERIE
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0333 Categories , ,

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: MessingAfwerking: ChroomHoogte: 1843 cmLengte: 163 cmRechte en platte uitloopBevat een keramische cartridge van 35 mm voor een grotere nauwkeurigheid in debiet en watertemperatuur.Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die ons, dankzij hun flexibiliteit, een groot gemak bieden om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen te voorkomen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf te kunnen transporteren. LIVERPOOL-serie: DE DOUCHE MEER DAN OOIT. Wanneer betekenis iets essentieels wordt voor je leven, wanneer je stijl als iets persoonlijks en persoonlijks ervaart. Stijlvolle en unieke lijnen voor uw huis. Klik hier om meer producten in deze serie te zien -> LIVERPOOL-SERIE IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liverpool wastafelkraan [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?