Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Moskou bidetkraan in S.316 staal [ VAROBATH ]

128.01 - inclusief BTW

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: S316 roestvrij staal
Afwerking: Chroom
Hoogte: 158 cm.
Het bevat een keramische cartridge van 25 cm die nadruppelen voorkomt en een grote waterbesparing mogelijk maakt.
Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die het ons, dankzij hun flexibiliteit, heel gemakkelijk maken om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen te voorkomen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf te kunnen transporteren .
De MOSCOW-serie, een van de meest resistente van IMEX, zijn douches en wastafelkranen zijn geldig voor zowel binnen- als buitengebruik. Het heeft een garantie van 10 jaar en is corrosiebestendig. Klik hier om meer producten uit deze serie te zien op onze website -> MOSCOW SERIES
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0354 Categories , ,

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: S316 roestvrij staalAfwerking: ChroomHoogte: 158 cm.Bevat een keramische cartridge van 25 cm die nadruppelen voorkomt en een grote waterbesparing mogelijk maakt.Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die ons, dankzij hun flexibiliteit, veel gemak bieden om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf kunnen transporteren.De MOSCOW-serie, een van de meest resistente van IMEX, de douches en gootsteenkraan zijn geldig voor zowel binnen- als buitengebruik . Het heeft een garantie van 10 jaar en is corrosiebestendig. Klik hier om meer producten uit deze serie op onze website te zien -> MOSKOU-SERIE IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, waarbij elke fabrieksfout wordt gedekt die optreedt tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Kleur

Staal

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Moskou bidetkraan in S.316 staal [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?