Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Bled thermostatische doucheset [ VAROBATH ]

368.80 - inclusief BTW

Kenmerken douchekolom:
Materiaal: roestvrij staal
Afwerking: Chroom
Maximale druk: 6 at.
Minimale druk: 075 at.
Gemiddeld debiet 12 l/min.
Vernet-polymeerpatroon voor totale controle over de watertemperatuur en -stroom.
De BLED thermostatische douchekolom is een van onze beste producten. Duurzaamheid, weerstand en werking bij zeer lage druk maken dit model tot een van de meest veelzijdige.
IMEX-accessoires zijn gemaakt van messing of roestvrij staal zonder dat er ABS in hoeft te worden gebruikt. Roestvrij staal is een zeer duurzaam materiaal dat perfect bestand is tegen corrosie en vlekken. Daarom is het het meest gebruikte natuurlijke materiaal bij de vervaardiging van badkamer- en keukenproducten.
IMEX-garantie:

De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kenmerken douchekolom:
Materiaal: roestvrij staal Afwerking: chroom Maximale druk: 6 at. Minimale druk: 075 at. Gemiddeld debiet 12 l/min. Vernet-polymeerpatroon voor totale controle over de watertemperatuur en -stroom. De BLED thermostatische douchekolom is een van onze beste producten. Duurzaamheid, weerstand en werking bij zeer lage druk maken dit model tot een van de meest veelzijdige. IMEX-accessoires zijn gemaakt van messing of roestvrij staal zonder dat er ABS in moet worden gebruikt. Roestvrij staal is een zeer duurzaam materiaal dat perfect bestand is tegen corrosie en vlekken. Daarom is het het meest gebruikte natuurlijke materiaal bij de vervaardiging van badkamer- en keukenproducten.IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden bij correct gebruik van de producten. product.materiaal.

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bled thermostatische doucheset [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?