Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Saona wastafelkraan [ VAROBATH ]

103.21 - inclusief BTW

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: Messing
Afwerking: Chroom
Lengte: 155 cm.
Lengte: 13 cm.
Extra plat handvat
Het bevat een keramische cartridge van 35 cm die nadruppelen voorkomt en een grote waterbesparing mogelijk maakt.
Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die het ons, dankzij hun flexibiliteit, heel gemakkelijk maken om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen te voorkomen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf te kunnen transporteren .
De SAONA-serie: Design en technologie gecombineerd om betekenis te geven aan een voortreffelijk model met unieke en onherhaalbare vormen waar je met het blote oog verliefd op wordt. Uitstekend praktisch en origineel. Klik hier om meer producten in deze serie te zien ->SAONA-SERIE.
Openen in koud water: Koude Start
De nieuwe technologie voor koud openende wastafelkranen stimuleert een verantwoord gebruik van water en energie. Met de nieuwe generatie wastafelkranen met koude opening vermijdt u dat u de wastafelkraan met gemengd water moet openen. Zo bespaart u energie doordat u het water niet hoeft te verwarmen voor sommige van onze dagelijkse handelingen waarvoor geen warm water nodig is, zoals het wassen van de handen en het wassen van de handen. gezicht of poets je tanden.
Als we bij een gootsteenkraan met koude opening warm water nodig hebben, hoeven we alleen maar de hendel of hendel van de gootsteenkraan te openen door deze vanuit de centrale positie 90 graden naar links te bewegen. antwoord snel.
Met dit gebaar dwingen we onszelf af dat als we warm water willen we aan de hendel moeten draaien en voor alledaags gebruik waarbij geen warm water nodig is, tillen we gewoon de hendel van de wastafelkraan in het midden op, zoals we gewend zijn.
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0414 Categories , ,

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: MessingAfwerking: ChroomHoogte: 155 cm.Lengte: 13 cm.Extra platte handgreepBevat een keramische cartouche van 35 cm die nadruppelen voorkomt en een grote waterbesparing mogelijk maakt.Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die ons, dankzij hun flexibiliteit, in staat stellen Ze maken het heel gemakkelijk om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen te voorkomen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf te kunnen transporteren.De SAONA-serie: Design en technologie gecombineerd om betekenis te geven aan een voortreffelijk model met unieke vormen, uniek en onherhaalbaar waar je op het eerste gezicht verliefd op wordt. Uitstekend praktisch en origineel. Klik hier om meer producten in deze serie te zien ->SAONA-SERIE.Koudwateropening: koude startDe nieuwe koudopenende wastafelkraantechnologie stimuleert het verantwoorde gebruik van water en energie. Met de nieuwe generatie wastafelkranen met koude opening vermijdt u dat u de wastafelkraan met gemengd water moet openen. Zo bespaart u energie doordat u het water niet hoeft te verwarmen voor sommige van onze dagelijkse handelingen waarvoor geen warm water nodig is, zoals het wassen van de handen en het wassen van de handen. gezicht of tandenpoetsen. Als we in een gootsteenkraan met een koude opening warm water nodig hebben, hoeven we alleen maar de hendel of hendel van de gootsteenkraan te openen door deze tot 90 graden naar links te bewegen vanaf de onderkant. centrale positie en de waterstroom zal snel reageren. Met dit gebaar dwingen we onszelf af dat als we warm water willen, we aan de hendel moeten draaien en voor dagelijks gebruik waarbij geen warm water nodig is, tillen we eenvoudigweg de hendel van de spoelbakkraan in de centrum zoals we gewend zijn IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten bedraagt ​​5 jaar vanaf de aankoop van het product en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saona wastafelkraan [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?