Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Inbouwbidetkraan Ierland [ VAROBATH ]

189.72 - inclusief BTW

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: messing
Afwerking: Chroom
warm en koud water
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

De huidige designtrend heeft ertoe geleid dat mensen en bouwers de kranen in hun badkamers hebben verzonken, een oplossing die een groot aantal voordelen voor de gebruiker heeft en een innovatief concept is dat al bij een groot aantal nieuwbouw- en renovatiewerken wordt toegepast.
Het belangrijkste voordeel van dit type inbouwkraan is dat deze minder ruimte in beslag neemt en bovendien een over het algemeen minimalistisch uiterlijk geeft, aangezien de volledige installatie meestal een rand aan de muur bevat waar de bedieningselementen zich bevinden. Dankzij het feit dat hij verzonken is, kunt u een bidet-gootsteenmeubel onder de wastafelkraan plaatsen en installeren… wat een uitzonderlijke optie is voor zowel keukens als badkamers, ongeacht of ze groot of klein zijn. Ze zijn ook veel gemakkelijker schoon te maken dan wastafelkranen die dat niet zijn.
De Ireland bidet wandgemonteerde wastafelkraan heeft een modern en minimalistisch ontwerp en is gemaakt van verchroomd messing, levert warm en koud water en past zich door zijn uiterlijk aan elk type badkamer aan, vooral voor mensen die op zoek zijn naar een meer eigentijdse esthetiek en elegant.
Met de aankoop van de Ireland bidet wandinbouw wastafelkraan beschikt u over een van de beste modellen op de markt, vervaardigd door een toonaangevend bedrijf in de sector dat de correcte werking en lange levensduur garandeert met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding .
Inbouwkranen bieden veel mogelijkheden op functioneel en esthetisch vlak, wat voor steeds meer gebruikers de beslissing is geweest om ze in huis te plaatsen. In onze winkel vindt u verschillende opties, zodat u het model kunt vinden dat het beste bij uw smaak en behoeften past.
Opgemerkt moet worden dat inbouw wastafelkranen, in tegenstelling tot wat vaak wordt gezegd, niet ingewikkeld zijn om te installeren, aangezien er slechts één leiding in de muur nodig is om de wastafelkraan aan te sluiten. Net als bij een wastafelkraan op een aanrecht, moet deze door een professional worden geïnstalleerd.

SKU griferia-0439 Category

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: MessingAfwerking: ChroomKoud en warm waterIMEX-garantie:De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal. De huidige designtrend heeft ertoe geleid dat mensen en bouwbedrijven om de kranen in hun badkamers te verzonken, een oplossing die heel wat voordelen heeft voor de gebruiker en een innovatief concept is dat al toegepast wordt in een groot aantal nieuwbouw- en renovatieprojecten. van de ingebouwde kraan is de geringere ruimte die deze in beslag neemt, naast het feit dat hij over het algemeen een minimalistisch uiterlijk geeft, aangezien de volledige installatie meestal een rand aan de muur bevat waar de bedieningselementen zich bevinden. Dankzij het feit dat hij verzonken is, kunt u een bidet-gootsteenmeubel onder de wastafelkraan plaatsen en installeren… wat een uitzonderlijke optie is voor zowel keukens als badkamers, ongeacht of ze groot of klein zijn. Ze zijn ook veel gemakkelijker schoon te maken dan wastafelkranen die dat niet zijn.De Bidet Ireland inbouw wastafelkraan heeft een modern en minimalistisch design en is gemaakt van verchroomd messing, zorgt voor warm en koud water en past zich door zijn uiterlijk aan. voor elk type badkamer, vooral voor wie op zoek is naar een meer eigentijdse en elegante esthetiek.Met de aanschaf van de Ireland bidet inbouw wastafelkraan beschikt u over een van de beste modellen op de markt, vervaardigd door een toonaangevend bedrijf in de sector die de correcte werking en lange levensduur ervan garandeert met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.Inbouwkranen bieden veel mogelijkheden op functioneel en esthetisch niveau, wat voor steeds meer gebruikers de sleutel is geweest om te beslissen om ze in hun huis te plaatsen . In onze winkel kunt u verschillende opties vinden, zodat u het model kunt vinden dat het beste bij uw smaak en behoeften past. Opgemerkt moet worden dat ingebouwde wastafelkranen, in tegenstelling tot wat meestal wordt gezegd, niet ingewikkeld zijn om te installeren, aangezien er slechts één pijp is is nodig in de muur waarop de wastafelkraan moet worden aangesloten. Net als bij een wastafelkraan op het aanrecht, moet deze door een professional worden geïnstalleerd.

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Incasso

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inbouwbidetkraan Ierland [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?