Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Elba wastafelkraan chroom/zwart [ VAROBATH ]

119.54 - inclusief BTW

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: Messing
Afwerking: zwart chroom
Hoogte: 157 cm.
Lengte: 171 cm.
Het bevat een keramische cartridge van 35 cm die nadruppelen voorkomt en een grote waterbesparing mogelijk maakt.
Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die het ons, dankzij hun flexibiliteit, heel gemakkelijk maken om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de gootsteen te voorkomen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de gootsteenkraan zelf te kunnen transporteren .
De ELBA serie kenmerkt zich door het ontwerp van de bediening voor zijdelingse bediening, waardoor deze een ander en fris karakter heeft vergeleken met de rest van de serie in een vergelijkbare serie. Hetzelfde detail is terug te zien in de wateruitlaat van de verschillende wastafelkranen in deze serie nog een optie om rekening mee te houden met deze serie bij het zoeken naar een ander en tegelijkertijd functioneel model. Klik hier om meer producten in deze serie te zien -> ELBA-SERIE
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0442 Category

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kenmerken wastafelkraan:
Materiaal: MessingAfwerking: Zwart chroomHoogte: 157 cm.Lengte: 171 cm.Bevat een keramische cartridge van 35 cm die druppelen voorkomt en een grote waterbesparing mogelijk maakt.Het heeft Tucai-slangen (flexibele metalen buis) die, dankzij hun flexibiliteit, ons in staat stellen het is heel eenvoudig om problemen met de afmetingen en het ontwerp van de spoelbak te voorkomen en zo het water van het hoofdnetwerk naar de spoelbakkraan zelf te kunnen transporteren.De ELBA-serie wordt gekenmerkt door het ontwerp van de bediening voor zijdelingse bediening waardoor deze een karakter anders en fris vergeleken met de rest van de serie in een vergelijkbare serie. Hetzelfde detail is terug te zien in de wateruitlaat van de verschillende wastafelkranen in deze serie, nog een optie om rekening te houden met deze serie bij het zoeken naar een ander model en tegelijkertijd functioneel. Klik hier om meer producten in deze serie te zien -> ELBA-SERIE IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Kleur

Verchroomd, Zwart

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elba wastafelkraan chroom/zwart [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?