Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Córcega vrijstaande badkraan [ VAROBATH ]

490.41 - inclusief BTW

Kraan Kenmerken:
Het lichaam van de kraan is thermostatisch (met de ene hendel wordt de temperatuur geregeld en met de andere de waterdruk) gemaakt van messing en afgewerkt met chroom.
Hoogte 118cm.
Het heeft een ingebouwde verdeler om van het handvat naar de waterval te gaan.
De CORCEGA-serie van IMEX bestaat uit vrijstaande badkranen die anders zijn dan de conventionele en een glamoureus tintje geven aan elke badkamer. Klik hier om meer producten in deze serie te zien -> CORCEGA-SERIE
IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0523 Categories , ,

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Kraan Kenmerken:
Het lichaam van de kraan is thermostatisch (één hendel regelt de temperatuur en de andere hendel regelt de waterdruk) gemaakt van messing en afgewerkt met chroom. Hoogte 118 cm. Hij heeft een ingebouwde verdeler om van de hendel naar de waterval over te schakelen. serie CORCEGA van IMEX bestaat uit vrijstaande badkranen die anders zijn dan de conventionele en een glamoureus tintje geven aan elke badkamer. Klik hier om meer producten in deze serie te zien -> CORCEGA-SERIE IMEX Garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, waarbij elke fabricagefout wordt gedekt die zich manifesteert tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

Kleur

Chroom

Inbouwkraan | Niet-inbouwkraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Córcega vrijstaande badkraan [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?