Varobath

Gratis verzending

We helpen je je bestelling te personaliseren door WhatsApp

Klantenservice 24/7

Douchekop met vierkante wanduitlaat en 2 functies [ VAROBATH ]

589.02 - inclusief BTW

Sprinkler-eigenschappen:
Materiaal: S304 roestvrij staal
Afwerking: Chroom
Vierkant
2 functies. Regeneffect en watervaleffect. 
De huidige trend is de installatie van ingebouwde sprinklers in de badkamer van uw huis.De nieuwe sprinklers ingebouwd in het plafond of met een stopcontact zijn ontworpen om de reiniging en het persoonlijke welzijn te vergemakkelijken.
De nieuwste technologie wordt gebruikt om uw dagelijkse douche perfect te maken. Onder de verscheidenheid aan inbouwdouchekoppen in onze online winkel vindt u ze met verschillende wateruitlaten, het kan verdampende regenmodus of watervaltype zijn en zelfs met een combinatie van de drie. We raden u aan de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past, omdat u hierdoor gemakkelijker uw haar kunt wassen en u het plezier zult ervaren van een spa in uw eigen huis.
In onze winkel vindt u de sproeier die het beste bij uw portemonnee past, omdat wij de beste prijzen op de markt hebben voor inbouwsproeiers. Het zijn kwaliteitsproducten en gegarandeerd door de fabrikant.

IMEX-garantie:
De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

SKU griferia-0283 Categories ,

Beschikbaarheid: Op voorraad


Beschrijving

Sprinkler-eigenschappen:
Materiaal: S304 roestvrij staalAfwerking: chroomVierkante vorm2 functies. Regeneffect en watervaleffect. De huidige trend is de installatie van ingebouwde sprinklers in de badkamer van uw huis. De nieuwe sprinklers ingebouwd in het plafond of met een stopcontact zijn ontworpen om het schoonmaken en persoonlijk welzijn te vergemakkelijken. De nieuwste technologie wordt gebruikt om uw dagelijkse douche perfect onder de verscheidenheid aan inbouwsproeiers in onze online winkel. Je kunt ze vinden met verschillende wateruitlaten, het kan verdampte regenmodus of watervaltype zijn en zelfs met een combinatie van de drie. We raden u aan de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past, omdat het het wassen van uw haar gemakkelijker maakt en u tegelijkertijd het plezier ervaart van een spa in uw eigen huis.In onze winkel kunt u het spuitapparaat vinden dat het beste bij u past past bij u, op zak, want wij hebben de beste prijzen op de markt voor inbouwsproeiers. Het zijn kwaliteitsproducten die worden gegarandeerd door de fabrikant IMEX-garantie: De garantie op IMEX-producten dekt 5 jaar vanaf de aankoop van het product, en dekt eventuele fabrieksfouten die optreden tijdens het juiste gebruik van het materiaal.

kraan-kraan

Non incassato

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Douchekop met vierkante wanduitlaat en 2 functies [ VAROBATH ]” te beoordelen
Scroll naar boven
Chat aberto
1
💬 Preciso de ajuda?
Scan de code
Olá
Podemos ajuda-lo?